Op zoek naar spirituele artikelen? U vindt gegarandeerd uw keuze in het ruime aanbod van onze spirituele groothandel!

Onze spirituele groothandel Nirvana biedt u een uitgebreid aanbod van spirituele en esoterische items . Van producten voor rituele zuiveringen tot amuletten, we hebben het allemaal!

In het magazijn van onze spirituele groothandel hebben we een enorm ruim aanbod aan spirituele en esoterische producten (13.000 verschillende items op 1300 m²).

U kunt bij ons terecht voor pendels, klankschalen, tarot dozen, geluksbrengers, amuletten, dromenvangers,enzovoort. Voor rituele zuiveringen vindt u bij ons een ruim assortiment wierook, witte salie, palo santo. Mineralen hebben we in de vorm van trommelstenen, ruwe mineraalstenen, gezondheidsstenen of zilveren juwelen met halfedelstenen.

Wij staan garant voor de authenticiteit van al deze artikelen, die rechtstreeks vanuit het Oosten geïmporteerd worden. U hoeft overigens geen grote hoeveelheden te kopen om te kunnen genieten van onze betaalbare groothandelprijzen. Hebben wij uw interesse gewekt? Surf dan snel naar onze site www.nirvana-import.be. U vindt er een groot deel van ons assortiment terug.

Nirvana is wel enkel toegankelijk voor winkeliers en doorverkopers met een BTW nummer. Particulieren kunnen steeds terecht in onze winkel voor particulieren in de Iepersestraat 484 te Roeselare : www.happy-buddha.be

Contacteer ons vandaag nog voor bijkomende informatie!

 


Contacteer ons!051/67 90 91