Bent u als winkelier op zoek naar artisanale Oosterse artikelen? Dan is groothandel Nirvana in Hooglede precies wat u zoekt!

Onze groothandel in Oosterse producten Nirvana staat bekend om zijn authenticiteit. Van Indische meubelen tot Boeddha’s, u vindt bij ons altijd precies wat u zoekt!

In ons magazijn van onze groothandel in Oosterse producten waar we Cash & Carry verkopen, vindt u een groot assortiment van 13.000 verschillende artisanale artikelen zoals oosterse beelden, Indische meubelen, houten sculpturen, fengshui items en bamboemeubelen. Al de producten uit onze groothandel komen rechtstreeks uit het Oosten. Wij garanderen dan ook de hoogste kwaliteit voor ieder artikel.

Naast importeur en groothandelaar in Oosterse producten zijn wij eveneens fabrikant met eigen ontwerpen van zilveren juwelen met halfedelstenen. Onze juwelen zijn zo uniek dat ze niet in uw collectie mogen ontbreken.

Heeft u interesse voor onze originele producten? Neem dan een kijkje op onze site www.nirvana-import.be. U vindt er een groot deel van ons assortiment terug.

Nirvana is wel enkel toegankelijk voor winkeliers en doorverkopers met een BTW nummer. Particulieren kunnen steeds terecht in onze winkel voor particulieren in de Iepersestraat 484 te Roeselare : www.happy-buddha.be

Wenst u bijkomende informatie, contacteer ons dan vandaag nog! 

 


Contacteer ons!051/67 90 91